Porin%20postimerkki%20logo%20mv-page-001-me.jpg

Muutama sana kerhosta

Kerhomme historia on juuri valmistunut. Painosta se ilmestyy kuitenkin vasta vähän yli vuoden kuluttua. Älkää heti alkako haukotella, sillä tässä yhteydessä kerromme vain muutaman sanan historiastamme.

Kerhomme on perustettu 1920. Perustajat olivat lähinnä porilaisia koululaisia, joiden tie vei myöhemmin opiskelemaan, töihin ja naimisiin. Siksi kerhon toiminta sammui välillä. Tauko ei kestänyt pitkään, sillä jo vuonna 1931 toiminta alkoi uudestaan. Siitä lähtien olemme viettäneet iloisia kerhohetkiä keskeytyksettä nykyhetkeen.


Kerhokokoukset tärkein toimintamuoto

Kerhomme kokoontuu 16 kertaa vuodessa kerhokokoukseen siten, että sekä keväällä että syksyllä on 8 kokousta. Niissä käsittelemme postimerkkeilyn/filatelian/muun keräilyn asioita joko pienten esitelmien tai kysymysten muodossa. Kerhokokouksissa järjestetään joka kerta myös arpajaiset, joiden palkintoina on postimerkkejä. Kokouksissa pidetään myös suosittu huutokauppa, jonka avulla kerholaiset voivat täydentää kokoelmiaan. 

Kerhossamme on tällä hetkellä noin 60 jäsentä, joista 20-30 osallistuu kerhokokouksiin. Väki tietenkin vähän vaihtuu kokouksesta toiseen. Olemme joka vuosi järjestäneen lisäksi vähintään yhden kerhomatkan, yleensä johonkin pos­ti­merk­ki­näyt­te­lyyn tai tunnettuun pos­ti­merk­ki­liik­kee­seen.


Jäsenmaksumme on 20 euroa vuodessa. Uusilta jäseniltä perimme lisäksi 2 euroa liittymisen yhteydessä – vanha tapa, jonka perusteita tuskin kukaan muistaa.


Mikäli haluatte lisätietoja, niitä antaa mielellään kerhomme puheenjohtaja Raimo Niemi, jonka tavoitatte helpoimmin sähköpostilla raimoniemi1(at)luukku.com


Kerhomme hallituksen jäsenet vuonna 2019 ovat:

Raimo Niemi puheenjohtaja

Matti Hyyppä sihteeri, varapuheenjohtaja

Jari Lamminpää arkistonhoitaja

Tapio Santikko rahastonhoitaja

Satu Toivonen jäsen

Rauli Viitanen  VBO


Tulkaa kokeilemaan, pois pääsykin on helppoa.

Yh­teys­tie­dot

info@po­rin­pos­ti­merk­ki­ker­ho.fi


Kerhon puheenjohtaja

Raimo Niemi

raimoniemi1@luukku.com

Kenelle?

Mikäli olet kiinnostunut postimerkkien, postilähetysten (kuorien, korttien ja ehiöiden), postileimojen, postikorttien (kuvapuolen takia), valokuvien tai vaikka Ex Libristen keräilystä, löydät kyllä kaverin Porin Postimerkkikerhosta.  


Tule käymään seuraavassa kokouksessa.

© Porin Postimerkkikerho ry. Kaikki oikeudet pidätetään.